Chakra tekenen

In deze ervaringsgerichte tekencursus maak je kennis met het tekenen van de hoofdchakra's van je lichaam.

 

Wat zijn hoofdchakra's? Dat zijn chakra’s die op zeven specifieke punten op je lichaam zitten waar energie naar binnen en buiten stroomt. Die zeven hoofdchakra's zitten op een rechte lijn tussen je stuit en je kruin. Ze beïnvloeden je vertrouwen, emoties, seksualiteit, eigenwaarde, relaties, creativiteit etc. Om je goed en gezond te voelen is het belangrijk dat de chakra’s niet verstoord raken en dat energie vrij door je lichaam kan stromen.

 

Chakra-mandala's tekenen is een bijzondere vorm van mandala tekenen. Elk chakra staat voor een apart levensgebied, met eigen kleuren en vormen. Door vanuit je gevoel de chakra's te tekenen en in te kleuren, krijg je inzicht in de bijbehorende levensgebieden en kun je deze versterken.

 

Dit is een heel persoonlijke cursus, die behoorlijk diep kan gaan. Je ervaart echt dat je hoofd stilstaat en dat je voorbij de woorden komt die zo vaak het zicht op je gevoelens verhinderen. Waar kom je uit? Heb je toegang tot je gevoelens, mochten die er zijn? Kitty's vragen helpen je om dichter bij jezelf te komen. Deze tekencursus is geschikt voor iedereen met een beetje tekenervaring. Mocht je interesse hebben neem dan contact op met Kitty via kitty.van.pel@online.nl. Dan kijken we samen wat er mogelijk is voor jou. Bij deze cursus ontvang je een reader.

 

hartchakra Jessica 2019.jpg
24011402.JPG
5e chakra Marjolein 2019 - kopie.jpg
marjolein 3e chakra.jpg
08011401.JPG
08011401.jpg