voorstellen:

 

Mijn naam is Kitty van Pel. Ik ben geboren in 1958. Sinds 2001 ben ikkitty voor website 2016
docente mandala tekenen. In 1999 werd ik voor het eerst geraakt door het mandala tekenen. Deze ervaring nam mij mee op een nieuwe weg: De tekeningen gaven inzichten in mijn leven. In 2010 werd ik geinspireerd door het tekenen in de lijn van Hundertwasser, Kandinsky en Escher. Hiermee ontstond voor mij een nieuwe ingang tot het mandala tekenen. Wat maakt een kunstenaar tot kunstenaar en wie is de kunstenaar in ons zelf.
In die jaren begon ook meditatie een grote rol te spelen in mijn leven. Een stilte retraite in India heeft mijn leven verrijkt. Al deze ervaringen verdiepen mijn lessen.
 

 

Kopie_van_Kandinsky_web2011web

 

opleidingen

Ik ontwikkelde mij als docente door mandala cursussen te volgen bij Greetje Molenaar en door de 3-jarige opleiding Cochenille (school voor het creatief proces) Tijdens deze opleiding leerde ik met allerlei verschillende materialen te werken en ook over de uitwerking daarvan op mijzelf.
Omdat ik steeds meer ging ervaren hoe veelzeggend de tekentaal is, heb ik de 4-jarige opleiding tot analytisch teken-therapeut gevolgd.
Ik heb chakratrainingen bij Anodea Judith gevolgd.  De masterclasses bij Lisa Borstlap hebben mij zeer geinspireerd om te werken van uit de filosofie van Hundertwasser, Kandinsky en Escher.
Door de training bevrijdend inzicht heb ik me verdiept in mindfullnes en compassie. Deze traning heeft meditatie als basis. De ervaring die ik hiermee heb opgedaan gebruik ik in mijn lessen

Het leven is een ontdekkingstocht. Ik laat me leiden door thema's die in mijn leven voorkomen.  Deze dagen mij uit tot reflectie. Op dit moment (2017/2018) ben ik mij aan het verdiepen door de opleiding rituelen te gaan volgen bij hetmomentnu.nl